ΤΡΌΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  1. Εντός Ελλάδας με Εταιρεία courier:

Αποστολή δεμάτων σε όλη την Ελλάδα με την εταιρεία CometCourier. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και προστίθεται στο συνολικό ποσό πληρωμής.

 

  1. Εξωτερικό με Εταιρεία courier:

Αποστολή δεμάτων στο εξωτερικό με την εταιρεία DHL.  Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και προστίθεται στο συνολικό ποσό πληρωμής.Για αποστολές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης τυχόν έξοδα που μπορεί να προκύψουν από το τελωνείο επιβαρύνουν τον αγοραστή.

 

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή.

Για όλες τις αποστολές προϊόντων, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει κατά την παραλαβή των  προϊόντων, ότι παραλαμβάνει σε άψογη κατάσταση τα προϊόντα που έχει παραγγείλει και κατόπιν να υπογράψει το συνοδευτικό έντυπο της αποστολής.  Σε περίπτωση που το προϊόν έχει ελαττώματα που προέκυψαν από την μεταφορά (σκίσιμο, υγρασία) ο πελάτης οφείλει να αρνηθεί την παραλαβή και να επικοινωνήσει άμεσα με την εταιρεία μας. .Σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει το προϊόν, τυχόν σφάλματα που προέκυψαν κατά τη μεταφορά της δεν αναγνωρίζονται από την εταιρεία μας.

 

Χρόνος Αποστολής:

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την Εταιρεία μας εντός 4 ημερών από την εξόφληση, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης.

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

α) Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

β) Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται σε περίπτωση που το προϊόν δεν παραληφθεί από εσάς κατά την συμφωνηθείσα ημέρα παράδοσής του από δική σας υπαιτιότητα (είτε από το κατάστημα είτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών ή τη μεταφορική εταιρεία) ή σε περιπτώσεις μη έγκαιρης παράδοσης λόγω συνδρομής λόγων ανωτέρας βίας.

Η εταιρία απαλλάσσεται των ευθυνών της για οποιαδήποτε καθυστέρηση που μπορεί να οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (όπως καιρικές συνθήκες, τελωνείο κ.α.) όπως και σε τυχόν προβλήματα ή υπαιτιότητα των μεταφορικών εταιριών ή των εταιριών courier.